Lifestyle

FLEXKRACHTEN

Een happy flexwerker, werkt! Daarom staan onze flexkrachten bij ons altijd op nummer 1, en stimuleren wij deze mensen om altijd het beste uit zichzelf te halen. Met opleidingen uit de Never Stop Growing Academy en banen waar doorontwikkeling centraal staat. Er zijn al heel wat flexkrachten die hun ambities samen met HOBIJ hebben mogen verwezenlijken. Lees en bekijk hun verhalen. Of sluit je aan bij de HOBIJ-familie om het zelf te ervaren.

Lees meer
Transport

hobij academy

In onze eigen Academy leiden wij jou op voor verschillende posities. Van lasser tot heftruckchauffeur en van flensmonteur tot reachtruckchauffeur. Never Stop Growing staat ook hier voorop. Wij bieden jou de kans om jezelf bij te scholen of zelfs om te scholen in de richting die jij op wilt. Samen met je jobcoach stippel je jouw toekomst uit, en bepaal je jouw volgende stap in je loopbaan.

Lees meer
Over HOBIJ

Over hobij

Never stop growing is ons motto. Een motto dat letterlijk in het DNA van HOBIJ en al onze medewerkers zit verweven. Groei realiseren we samen door bereid te zijn een stapje extra te zetten. Dat doen we zelf; dat doen we voor de bedrijven waarmee we samenwerken en dat doen we voor de flexwerkers die dag in dag uit bij ons werken. We ondersteunen dit door flexwerkers aan een goede woonruimte te helpen. Daarnaast regelen we vervoer, documenten en andere administratieve zaken.

Lees meer

Social

    Contact

    Vragen over het inhuren van (internationaal) personeel of een van onze vacatures? 

    Neem contact met ons op!