21.png

Over HOBIJ

HOBIJ is een uitzendbureau, waar vanuit verschillende vestigingen in binnen- en buitenland onze gedreven medewerkers hun expertise inzetten op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie van arbeidskrachten.

Altijd op zoek naar de perfecte match

Meer dan 3000 arbeidskrachten zijn dagelijks aan de slag via HOBIJ, voor Nederlandse bedrijven in de sectoren waarop wij ons focussen: food, industrie, techniek en logistiek. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we geschikt en gemotiveerd personeel kunnen vinden en trekken wij goed opgeleide Europese werknemers uit binnen- en buitenland voor onze opdrachtgevers aan.

Werven, selecteren en enthousiasmeren

Bij HOBIJ brengen wij gekwalificeerde en gemotiveerde flexwerkers samen met bedrijven die op zoek zijn naar personeel met het profiel dat in Nederland onvoldoende voorhanden is. Het werven, selecteren en enthousiasmeren van deze mensen zou voor veel bedrijven een extra investering in tijd en kennis vergen. Voor ons is het ons dagelijks werk. Wij kennen de Europese personeelsmarkt als geen ander, en kunnen voor Nederlandse bedrijven de perfecte match maken met de gemotiveerde én gekwalificeerde werknemers die ze zoeken.

Een extra stap

Never stop growing is ons motto. Een motto dat letterlijk in het DNA van HOBIJ en al onze werknemers is verweven. Groei bereik je door bereid te zijn die stap extra te zetten. Dat doen wij zelf, dat doen wij voor de bedrijven waarmee wij werken en dat doen wij voor de flexwerkers die dag in dag uit voor ons aan de slag gaan. Wij stimuleren hen om zich te ontwikkelen, bieden hen cursussen aan, coaching, opleidingen en leertrajecten.
Maar indien nodig helpen wij onze flexwerkers ook aan goede woonruimte, en regelen we vervoer, papieren, huisvesting en andere rompslomp. Zodat onze flexkrachten zich kunnen concentreren op dat waar zij goed in zijn.

 

Deel deze pagina
Mail of print deze pagina Print pagina