banner_receptieveghel2.jpg

Certificeringen HOBIJ

Bij HOBIJ vinden we het belangrijk dat de personeelsoplossingen die wij u bieden van de hoogste kwaliteit zijn. Verder werken wij er voortdurend hard aan om een betrouwbare en betrokken werkgever te zijn en te blijven voor uw flexwerkers. Hieronder leest u hoe.

ABU
Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Als ABU-lid moeten we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere veiligheid, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies en belastingen. Daardoor weet u zeker dat u voor uw personeelswerving met een betrouwbare partij in zee gaat.
De website van ABU »

keurmerk-bmc-80x80-px

Best Managed Company (gold member)
Al jaren op rij is HOBIJ benoemd tot Best Managed Company, en hoort daarmee tot de best geleide bedrijven van Nederland. 
Lees meer »

SNF-KEURMERK_..x80-px

Stichting Normering Flexwonen
Met het predicaat van Stichting Normering Flexwonen laten we zien dat we goed en verantwoord omgaan met de huisvesting van onze uitzendkrachten en dat deze huisvesting aan alle gestelde eisen voldoet. De huisvestingsnormen zijn vastgelegd in de ABU CAO voor Uitzendkrachten en de NBBU CAO voor Uitzendkrachten.
De website van SNF


fd-gazellen-80x80-px

Fd Gazelle
De titel Fd Gazelle dragen wij vanwege de snelle groei in de afgelopen jaren en de financiële gezondheid van onze organisatie. FD Gazellen groeien sneller dan de markt vanwege hun scherpe strategie. Het succes van HOBIJ komt dan ook voort uit de koers die de afgelopen jaren is uitgestippeld. 
De website van FD

SNA-keurmerk
Wij beschikken over het SNA-keurmerk NEN 4400-1. Met dit keurmerk laten wij zien dat we een fatsoenlijke werkgever zijn en kiezen voor eerlijke concurrentie.
Zaken doen met HOBIJ op basis van deze criteria betekent dat u als inlener van elke aansprakelijkheid bent gevrijwaard.
Lees meer over deze regeling of download de folder van de Belastingdienst.

   Kiwa VCU logo NL[5650]

VCU
Met het VCU-certificaat onderstrepen wij dat de veiligheid en gezondheid van uw flexwerkers bij ons voorop staat. Ons veiligheidsbeheersysteem voldoet aan alle VCU-eisen. En we lichten uw flexwerkers goed voor over veilig en gezond werken, begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze over alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen beschikken.
De website van VCU

 eures

EURES
Met trots draagt HOBIJ het EURES lidmaatschap. HOBIJ heeft door het Eures lidmaatschap toegang tot de CV databank wat ons een voorsprong geeft in de markt, we zijn altijd op de hoogte van actuele arbeidsmarktinformatie in de EU. Door de samenwerking met Eures is HOBIJ in staat om nieuwe wervingskanalen te onderzoeken, waarbij wij gebruik kunnen maken van de expertise van EURES. 
De website van EURES

Deel deze pagina
Mail of print deze pagina Print pagina