23.png

Visie / Missie

HOBIJ - WHY & KERNWAARDEN

HOBIJ Is een uitzendbureau in de markt voor internationale arbeidsbemiddeling. Dat betekent dat we met 150 collega’s verdeeld over 4 landen iedere dag zo’n 3000 flexwerkers uitzenden in Nederland. Dat doen we al een kleine 25 jaar vanuit het hoofdkantoor in het Brabantse Veghel.

We zijn een leuke, gedreven club mensen die van aanpakken houdt. We werken dus hard, houden van een lolletje en zijn erg mens-gericht. Dat is zo omdat we bij HOBIJ menen dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Wij geloven dat happy mensen samen een betere wereld maken. Dat is de reden dat wij flexwerkers de kans bieden om een toekomst te bouwen, door ze werk en een onderkomen te bieden. Want zeg nou zelf; als je als werkgever iemand contracteert, neem je toch ook verantwoordelijkheden op je? Daarom doen wij, daar waar we maar kunnen, onze uiterste best goed voor deze mensen te zorgen.

En om dit nou niet uit het oog te verliezen, focussen wij ons op zes kernwaarden.

Zo zijn we LOYAAL; HOBIJ is als een familie. Of je nu intern bij HOBIJ werkzaam bent, klant of leverancier bent, of je bent als flexwerker aan de slag; we zorgen er voor dat je altijd merkt én voelt dat je er echt bij hoort.

We hebben AMBITIE; Ambitie is fundamenteel voor HOBIJ. Mensen zijn namelijk net als planten; als je niet groeit, sterf je langzaam af. En dit laatste stellen we natuurlijk graag nog even uit. Daarom helpen we je waar we kunnen met je ontwikkeling.

We zijn SOCIAAL; “A happy flex worker makes a better world”. Dat motto stelt de flexwerker centraal bij HOBIJ. Dit is een belangrijke basisvoorwaarde van waaruit wij bouwen. En ook van onze klanten en leveranciers verwachten wij diezelfde mindset.

We zijn DOELGERICHT; Je kan van zoveel meer krijgen dan je al hebt, behalve van tijd. Vandaar dat we altijd doelgericht en met een no-nonsense mentaliteit te werk gaan. Resultaatgericht ook, want tijd is -zoals het gezegde gaat- geld. Maar ... tijd is óók voorspoed en geluk, laten we dat vooral niet vergeten.

We ondernemen PASSIEVOL; Wij zien dat mensen die doen waar ze goed in zijn, dát ook graag doen, dat leuk vinden. Dat wat mensen leuk vinden, doen ze gepassioneerd. Belangrijk dus, vinden wij, dat we de juiste mensen in de juiste rol plaatsen.

We hebben een gezonde dosis HUMOR; Ja, we zijn loyaal, sociaal, doelgericht en ambitieus, maar we verliezen ook zeker de lol van het spel niet uit het oog! Humor relativeert en maakt de onderlinge band hecht. Maar, humor mag nooit en te nimmer ten koste van een ander gaan.

Dit allemaal samen, maakt HOBIJ.

Groeien in breedte en diepte

Never stop growing, dat is het motto van HOBIJ, het vertrekpunt en het doel van al ons handelen. Wij zetten ons in om het leven van mensen te raken en te verbeteren, en organisaties te ondersteunen in het behalen van hun doelen door hen met onze flexkrachten te verbinden. De groei en persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers gaan hand in hand met de groei en ontwikkeling van het bedrijf waarvoor zij werken.


Blijven ontwikkelen

Bij groei denken wij niet alleen aan groei in de breedte, maar ook aan groei in de diepte. Wij bieden onze medewerkers cursussen en leertrajecten aan om hen te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen, om hen te inspireren voortdurend het beste uit zichzelf te halen. Het enthousiasme en de passie waarmee wij proberen voor onze flexkrachten de best mogelijke werkgever te zijn, hopen wij over te brengen op alle bedrijven waarmee wij samenwerken.

Positieve bijdrage

Bij HOBIJ zijn wij gespecialiseerd in food, industrie, logistiek en techniek. Wij spelen een essentiële rol in het matchen van de behoeften van Nederlandse en buitenlandse arbeidskrachten aan Nederlandse bedrijven die actief zijn in deze sectoren. Wij dragen eraan bij dat iedereen in Europa een gelijke kans krijgt om door middel van een baan geluk te vinden, en helpen bedrijven met onze specialistische kennis van de internationale personeelsmarkt om precies de juiste mensen te vinden voor hun vacatures.

Goed werkgeverschap


HOBIJ vindt het belangrijk om een goede werkgever te zijn. Bij HOBIJ kunnen we met recht zeggen dat we een stap extra zetten in de zorg voor personeel. Het ultieme doel? De beste werkgever zijn binnen de flexbranche.

Deel deze pagina
Mail of print deze pagina Print pagina