23.png

Visie / Missie

Groeien in breedte en diepte

Never stop growing, dat is het motto van HOBIJ, het vertrekpunt en het doel van al ons handelen. Wij zetten ons in om het leven van mensen te raken en te verbeteren, en organisaties te ondersteunen in het behalen van hun doelen door hen met onze flexkrachten te verbinden. De groei en persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers gaan hand in hand met de groei en ontwikkeling van het bedrijf waarvoor zij werken.


Blijven ontwikkelen

Bij groei denken wij niet alleen aan groei in de breedte, maar ook aan groei in de diepte. Wij bieden onze medewerkers cursussen en leertrajecten aan om hen te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen, om hen te inspireren voortdurend het beste uit zichzelf te halen. Het enthousiasme en de passie waarmee wij proberen voor onze flexkrachten de best mogelijke werkgever te zijn, hopen wij over te brengen op alle bedrijven waarmee wij samenwerken.

Positieve bijdrage

Bij HOBIJ zijn wij gespecialiseerd in food, industrie, logistiek en techniek. Wij spelen een essentiële rol in het matchen van de behoeften van Nederlandse en buitenlandse arbeidskrachten aan Nederlandse bedrijven die actief zijn in deze sectoren. Wij dragen eraan bij dat iedereen in Europa een gelijke kans krijgt om door middel van een baan geluk te vinden, en helpen bedrijven met onze specialistische kennis van de internationale personeelsmarkt om precies de juiste mensen te vinden voor hun vacatures.

Goed werkgeverschap


HOBIJ vindt het belangrijk om een goede werkgever te zijn. Bij HOBIJ kunnen we met recht zeggen dat we een stap extra zetten in de zorg voor personeel. Het ultieme doel? De beste werkgever zijn binnen de flexbranche.

Deel deze pagina
Mail of print deze pagina Print pagina