logistics.jpg (20140117132701271)

Telefoniste vacatures

Telefoniste vacatures bij HOBIJ

Ben jij servicegericht en daadkrachtig en heb je een prettige telefoonstem? Zoek je een baan als telefoniste? Bij HOBIJ hebben we veel telefoniste banen bij werkgevers in Brabant, maar ook regelmatig op andere plaatsen in Nederland.

Vriendelijk visitekaartje

Als telefoniste ben je het eerste aanspreekpunt en daarmee het telefonische visitekaartje van het bedrijf. Je handelt telefoongesprekken vriendelijk en adequaat af. Doordat je precies weet hoe de lijnen lopen kun jij elk telefoontje snel en juist doorverbinden. Afhankelijk van de organisatie waar je aan de slag gaat, ben je behalve telefoniste ook receptioniste of heb je bijvoorbeeld enkele administratieve of facilitaire taken.

Meer dan een leuke baan

Werken via HOBIJ betekent aandacht voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Niet voor niets is ons motto Never stop growing. Wij doen er alles aan om een betrouwbare en betrokken werkgever te zijn voor jou en regelen meer voor je dan alleen een leuke telefoniste baan.

Wil jij de stem worden van één van onze opdrachtgevers? Bekijk dan snel de onderstaande telefoniste vacatures en solliciteer direct online.

Geen passende telefoniste vacatures gevonden? Stuur ons dan jouw open sollicitatie »

 

Telefoniste vacatures

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina