logistics.jpg (20140117132701271)

Accountmanager vacatures

Accountmanager vacatures bij HOBIJ

Ben jij een doorgewinterde sales engineer of een startende accountmanager die zichzelf verder wil ontwikkelen? Besef je dat behoud van bestaande klanten minstens zo belangrijk is als het binnenhalen van nieuwe opdrachten? Bij HOBIJ hebben wij voor jou uitdagende accountmanager vacatures.

Meedenken over kansen en mogelijkheden

Je bent het eerste aanspreekpunt voor één of meerdere klanten van jouw opdrachtgever. Niet alleen het sluiten en afwikkelen van overeenkomsten kunnen tot jouw verantwoordelijkheden behoren, maar juist ook het bewaken van de klanttevredenheid. Daarvoor onderhoud je de relaties met jouw contactpersonen en denk je met ze mee over nieuwe kansen en mogelijkheden.

Voor elk wat wils

Als accountmanager werk je via HOBIJ bij uiteenlopende organisaties, met name in de food, logistiek of techniek. De meeste van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in Brabant, maar steeds vaker hebben we leuke accountmanager banen door heel Nederland. Voor elk wat wils dus!

Wil jij jouw commerciële skills inzetten voor onze opdrachtgevers? Bekijk snel de onderstaande accountmanager vacatures en solliciteer direct online.

Geen passende vacatures accountmanager gevonden? Stuur ons dan jouw open sollicitatie »

Accountmanager vacatures

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina