logistics.jpg (20140117132701271)

Controller vacatures

Controller vacatures

Ben jij een startende of ervaren controller? En heb je affiniteit met techniek, food of logistiek? Als controller kun je via HOBIJ werkelijk alle kanten uit. Met een technische achtergrond kun je bijvoorbeeld prima als technisch controller aan de slag. En heb je een bedrijfseconomische of financiële achtergrond, dan past een functie als financial controller of projectcontroller wellicht uitstekend bij jou.

Stroomlijnen

Als controller houd je je bezig met het controleren en stroomlijnen van financieel-administratieve processen bij de organisatie waar je aan de slag gaat. Veel voorkomende werkzaamheden daarbij zijn:

  • Het maken van begrotingen
  • Het opstellen van jaarrekeningen
  • Het aansturen van de financiële afdeling
  • Het fungeren als contactpersoon voor accountants en belastingadviseurs

Goed geregeld

De meeste opdrachtgevers van HOBIJ zijn gevestigd in Brabant, maar we hebben ook steeds meer leuke controller vacatures op andere plaatsen in Nederland. Ga je aan het werk voor HOBIJ, dan ben je behalve van een leuke baan waarin je jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen, ook verzekerd van een betrokken werkgever die alles goed voor je regelt.

Neem jij de controle over jouw loopbaan? Kijk snel of wij interessante controller vacatures voor jou hebben en solliciteer direct online.

Geen passende vacatures controller gevonden? Stuur ons dan jouw open sollicitatie »

 

Controller vacatures

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina