logistics.jpg (20140117132701271)

Productie vacatures

Productie vacatures bij HOBIJ

Wil jij werken in productie, bijvoorbeeld als inpakker, voedselverwerker of assemblagemonteur? Vind jij zwaar werk en ploegendiensten geen probleem? Bij HOBIJ hebben we veel productie banen bij werkgevers in Brabant, maar ook regelmatig op andere plaatsen in Nederland.

Food, logistiek of techniek

Als productiemedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan het productieproces van één van onze opdrachtgevers op het gebied van food, logistiek of techniek. In al deze branches is het belangrijk dat je werk uitvoert volgens de procesvoorschriften en dat je over de benodigde certificaten beschikt. Indien nodig zorgen wij dat je deze kunt halen door vakgerichte opleidingen of trainingen te volgen.

Great Place to Work

Bij welk bedrijf je ook werkt en welke productie baan je ook hebt, aan HOBIJ heb je een prettige en betrouwbare werkgever. Een werkgever die jouw groei en ontwikkeling centraal stelt en ervoor zorgt dat alles netjes geregeld is voor je.

Zin om de handen uit de mouwen steken via HOBIJ? Bekijk snel de onderstaande productie vacatures en solliciteer direct online.

Geen passende productie vacature gevonden? Stuur ons dan jouw open sollicitatie »

Productie vacatures

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina