logistics.jpg (20140117132701271)

Inkoop vacatures

Inkoop vacatures

Ben je technisch of werktuigbouwkundig geschoold en heb je technische productkennis? Heb je ervaring als (technisch) inkoper? Bij HOBIJ hebben wij regelmatig aansprekende inkoop vacatures.

Mensen en middelen

Als inkoper speel je een cruciale rol in het productieproces. Jij bent verantwoordelijk voor het regelen van mensen en middelen, zodanig dat er niet te veel in voorraad is maar wel ruimschoots voldoende voor de productie. Tot jouw werkzaamheden kunnen onder meer behoren:

  • Het bestellen van goederen en/of diensten op basis van de productieplanning en zorgen dat deze op tijd geleverd worden
  • Het maken van afspraken met leveranciers over leverdata en leveringsvoorwaarden
  • Het bijhouden van de inkoopadministratie en artikel-, leveranciers- en orderbestanden
  • Het beheren van de artikelvoorraden
  • Het controleren van inkoopfacturen

Goed geregeld

De meeste opdrachtgevers van HOBIJ zijn gevestigd in Brabant, maar we hebben ook steeds meer uitdagende inkoop vacatures op andere plaatsen in Nederland. Ga je aan het werk via HOBIJ, dan regel jij de mensen en middelen voor jouw opdrachtgever en wij alles wat je nodig hebt om je werk goed en met plezier te kunnen uitvoeren.

Zie jij HOBIJ als werkgever wel zitten? Kijk snel of wij interessante inkoper vacatures voor jou hebben en solliciteer direct online.

Geen passende inkoop banen gevonden? Stuur ons jouw open sollicitatie »

Inkoop vacatures

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina