logistics.jpg (20140117132701271)

Bedrijfsleider vacatures

Bedrijfsleider vacatures

Ben jij een people manager die het beste in zijn medewerkers naar boven haalt? En heb je ervaring in de techniek, logistiek of food? Bij HOBIJ hebben wij regelmatig interessante bedrijfsleider vacatures, teamleider vacatures en groepsleider vacatures.

Mensen en resultaten

Als bedrijfsleider ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Daar geef je sturing aan je werknemers en verbeter je de resultaten van jouw afdeling of onderdeel. Afhankelijk van de aard en de omvang van het bedrijf waar je komt te werken, kunnen de volgende werkzaamheden tot jouw verantwoordelijkheden behoren:

  • Het aansturen van een team van productie- of magazijnmedewerkers
  • Het (mede)bepalen en realiseren van de afdelings/bedrijfsdoelstellingen
  • Het toezien op naleving van specifieke richtlijnen en kwaliteitseisen
  • Het fungeren als contactpersoon voor andere afdelingen, leveranciers en vervoerders

Never stop growing

De meeste opdrachtgevers van HOBIJ zijn gevestigd in Brabant, maar we hebben ook steeds meer leuke bedrijfsleider vacatures op andere plaatsen in Nederland. Ga je aan het werk via HOBIJ, dan ben je behalve van een leuke baan waarin je jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen, ook verzekerd van een betrokken werkgever die alles goed voor je regelt.

Leid jij jouw carrière in goede banen? Kijk snel of wij interessante bedrijfsleider vacatures voor jou hebben en solliciteer direct online. 

Geen passende vacatures bedrijfsleider gevonden? Stuur ons dan jouw open sollicitatie »

Bedrijfsleider vacatures

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina