Never stop growing

Jouw baan nog niet gevonden?

Door je bij HOBIJ in te schrijven helpen wij je graag bij het vinden van een nieuwe en passende baan.

Nu inschrijven

Werken voor mooie merken

HOBIJ werkt samen met de beste bedrijven in de logistiek, industrie en techniek. Wil je werken bij een van onze klanten in jouw regio, bekijk dan de vacatures van HOBIJ of schrijf je in. Het recruitment team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Never stop growing

WHY

Bij HOBIJ vinden we dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Wij geloven dat wanneer mensen happy zijn, ze samen een betere wereld maken. En dat is de reden dat wij flexwerkers de kans bieden om een toekomst op te bouwen. Door ze werk en een onderkomen te bieden. Want zeg nou zelf; als je als werkgever iemand contracteert, neem je toch ook die verantwoordelijkheden op je? Daarom doen wij onze uiterste best om goed voor onze mensen te zorgen.  

Lees meer

hobij academy

In onze eigen Academy leiden wij jou op voor verschillende posities. Van lasser tot heftruckchauffeur en van techneut tot administratief medewerker. Ook hier staat Never Stop Growing voorop. Wij bieden jou de kans om jezelf bij te scholen of zelfs om te scholen in de richting die jij op wilt. Samen met je jobcoach stippel je jouw toekomst uit. En bepaal je jouw volgende stap in je loopbaan

Lees meer

FLEXHOMIES

FlexHomies is een platform waar huiseigenaren een woonruimte verhuren aan buitenlandse werknemers. Een eigentijds concept waarbij we voor maatschappelijke uitdagingen, zoals eenzaamheid, vergrijzing en het huisvesten van arbeidsmigranten, een oplossing bieden. Door mensen simpelweg huisgenoten te maken. Meer weten over het concept of hoe jij jezelf kunt aanmelden als verhuurder? Lees dan verder.

Lees meer