logistics.jpg (20140117132701271)

Hongaars uitzendbureau

Op zoek naar een Hongaars uitzendbureau?

Uw bedrijf groeit en daarom bent u op zoek naar nieuw personeel. Hebt u daarbij wel eens gedacht aan Hongaarse uitzendkrachten? Bij internationaal uitzendbureau HOBIJ werven en selecteren we goed gekwalificeerde Hongaarse medewerkers voor u. Voor tijdelijk of vast, met ons als Hongaars uitzendbureau bent u verzekerd van werknemers met de juiste opleiding, ervaring en certificaten. Ook beschikken ze over een goede beheersing van de Duitse of Engelse taal.

Never stop growing

Groei staat bij ons centraal. Wij stimuleren medewerkers zich te blijven ontwikkelen door hen vakgerichte opleidingen of zelfs een volledig leertraject aan te bieden. We verzorgen alle faciliteiten naast het werk, zoals goede huisvesting. We bezorgen Hongaarse uitzendkrachten dus meer dan alleen een goede baan en nemen als Hongaars uitzendbureau u tegelijkertijd alle werkgeversverplichtingen uit handen.

In 2014 zijn wij voor het derde jaar op rij voor onze aanpak beloond, en werden we uitgeroepen tot Best managed companyBovendien bekroonden onze uitzendkrachten ons in 2014 als eerste uitzendbureau in Nederland met de titel Best Workplace van het instituut Great Place To Work.

Onze Hongaarse vestiging wordt geleid door ervaren recruiters die de Nederlandse én de Hongaarse arbeidsmarkt als geen ander kennen.

De voordelen van HOBIJ

  • Recruiters met veel ervaring in de food, logistiek en techniek
  • Uitzendbureau voor Hongaren: groot netwerk met goed gekwalificeerd personeel
  • De juiste medewerkers voor al uw vacatures, van LBO tot HBO+
  • Alle faciliteiten en formaliteiten voor uw buitenlandse werknemers op orde.

Lees wat wij als Hongaars uitzendbureau voor u kunnen doen »

Neem vrijblijvend contact met ons op »

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina