logistics.jpg (20140117132701271)

Secretaresse vacatures

Secretaresse vacatures bij HOBIJ

Heb jij een dienstverlenende instelling? Wil jij als secretaresse aan de slag bij een werkgever waar je kunt groeien? Bij HOBIJ hebben we veel secretaresse vacatures bij werkgevers in Brabant, maar ook regelmatig op andere plaatsen in Nederland.

Dagelijkse ondersteuning

Als secretaresse houd je je veelal bezig met de dagelijkse ondersteuning van afdelingen of personen binnen een organisatie. Denk aan het afhandelen van e-mail, post en telefoon, agendabeheer en het notuleren van vergaderingen. Afhankelijk van de organisatie waar je gaat werken kun je daarnaast extra taken hebben zoals het organiseren van evenementen of een stuk marketing & communicatie.

Never stop growing

Ga je werken via HOBIJ, dan staan in alle gevallen jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. En ben je verzekerd van een prettige en betrouwbare werkgever die meer voor je regelt dan alleen een leuke secretaresse baan.

Wil jij de secretariële steun en toeverlaat worden van één van onze opdrachtgevers? Bekijk dan snel de onderstaande secretaresse vacatures en solliciteer direct online.

Geen passende secretaresse vacatures gevonden? Stuur ons dan jouw open sollicitatie »

Secretaresse vacatures

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina