logistics.jpg (20140117132701271)

Poolse werknemers

Poolse werknemers gezocht?

U hebt dringend personeel nodig, maar waar vindt u goed gekwalificeerde én betaalbare vakmensen? In Polen, dat wist u waarschijnlijk al. Maar wat u nog niet wist, is dat wij u kunnen helpen om de juiste Poolse medewerkers voor uw food, logistiek of techniek organisatie te werven. En om alle voorwaarden en faciliteiten voor uw Poolse werknemers in Nederland goed te regelen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

De kracht van HOBIJ

  • Wij hebben een groot internationaal netwerk van buitenlandse werknemers die graag in Nederland willen werken, waaronder veel goed opgeleide Poolse medewerkers.
  • Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren food, techniek en logistiek. We weten dus precies aan welke richtlijnen uw Poolse werknemers moeten voldoen en over welke certificaten ze moeten beschikken.
  • Al onze flexwerkers worden zorgvuldig door onze vestiging in Polen gescreend. Uiteraard moeten ze over de juiste opleiding, ervaring en certificaten beschikken. Daarnaast verwachten we van hen dat ze de Duitse of Engelse taal goed beheersen.
  • Onze Poolse werknemers kunnen direct bij u in dienst treden, maar ook via HOBIJ bij u aan de slag gaan. Dat betekent voor u wel het juiste personeel, maar niet de werkgeversverplichtingen. Wij nemen het totale werkgeverschap van u over.

Meer weten over HOBIJ?

Lees hoe wij het juiste personeel uit Polen voor u werven »

Of neem direct contact met ons op »

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina