logistics.jpg (20140117132701271)

Hongaarse werknemers

Op zoek naar Hongaarse werknemers?

U hebt snel gespecialiseerd personeel nodig maar u kunt het in Nederland niet vinden? Denk dan eens aan het inhuren van Hongaarse werknemers via HOBIJ.

Werven in het hart van Hongarije

Voor het aantrekken van goed opgeleide internationale arbeidskrachten wordt vaak in eerste instantie in Polen gezocht. Terwijl een land als Hongarije ook volop gemotiveerde vakmensen biedt. Mensen die staan te springen om een baan en maar al te graag in Nederland willen werken.

Onze vestiging in Boedapest wordt geleid door ervaren recruiters die de Nederlandse én de Hongaarse arbeidsmarkt als geen ander kennen. Zo kunnen wij u nog beter voorzien van Hongaarse uitzendkrachten.

De kracht van HOBIJ

  • Ons grote internationale netwerk van buitenlandse werknemers omvat onder meer veel goed geschoolde Hongaarse uitzendkrachten.
  • De sectoren food, techniek en logistiek kennen wij door en door. Daardoor bent u verzekerd van Hongaarse werknemers die bekend zijn met de strenge richtlijnen en over de juiste certificaten beschikken.
  • Wij screenen onze flexwerkers zorgvuldig: hebben ze de juiste opleiding, ervaring en certificaten? Beheersen ze de Duitse of Engelse taal goed? En last but not least: passen ze bij uw organisatie?
  • U kunt onze Hongaarse uitzendkrachten direct in dienst nemen, maar ook via HOBIJ inhuren. Dan krijgt u wel het juiste personeel, maar niet de werkgeversverplichtingen.

Meer weten over HOBIJ?

Lees wat wij als internationaal uitzendbureau voor u kunnen betekenen »

Of neem direct contact met ons op »

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina