logistics.jpg (20140117132701271)

Werknemers Letland

Werknemers uit Letland inhuren?

Letland en Litouwen zijn twee Baltische staten waar grote werkloosheid heerst. Het zijn kleine economieën die zich traag ontwikkelen. Het gemiddelde opleidingsniveau van de bevolking is echter hoog. Kan het inhuren van werknemers uit Letland via HOBIJ interessant zijn voor u?

Jazeker, bijvoorbeeld:

  • als u op zoek bent naar personeel met een specialisme dat schaars is in Nederland, met name op technisch gebied
  • als u graag goed opgeleide jonge mensen wilt aantrekken die hun grenzen willen verleggen en internationale werkervaring willen opdoen.

De kracht van HOBIJ

  • Wij hebben een groot internationaal netwerk van buitenlandse werknemers die graag in Nederland willen werken, waaronder veel Letse medewerkers.
  • Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren food, techniek en logistiek. We weten dus precies aan welke richtlijnen uw Letse werknemers moeten voldoen en over welke certificaten ze moeten beschikken.
  • Al onze flexwerkers worden zorgvuldig door onze vestigingen gescreend. Uiteraard moeten ze over de juiste opleiding, ervaring en certificaten beschikken. Daarnaast verwachten we van hen dat ze de Duitse of Engelse taal goed beheersen.
  • Onze werknemers uit Letland kunnen direct bij u in dienst treden, maar ook via HOBIJ bij u aan de slag gaan. Dat betekent voor u wel het juiste personeel, maar niet de werkgeversverplichtingen. Wij nemen het totale werkgeverschap van u over.

Meer weten over HOBIJ?

Lees wat wij kunnen betekenen bij het vinden van werknemers uit Letland »

Of neem direct contact met ons op »

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina