logistics.jpg (20140117132701271)

Werknemers Slowakije

Werknemers uit Slowakije, iets voor u?

Als u buitenlandse arbeidskrachten wilt aantrekken, denkt u misschien niet direct aan werknemers uit Slowakije. Maar er zijn volop werknemers in Slowakije, serieuze en hardwerkende mensen die graag voor u aan de slag gaan. Met name Slowaakse technici en metaalbewerkers hebben een goede reputatie. Ze staan bekend om hun hoge productiviteit, lage ziekteverzuim en goede arbeidsmentaliteit.

De kracht van HOBIJ

  • Ons grote internationale netwerk van buitenlandse werknemers omvat onder meer veel goed geschoolde Slowaakse uitzendkrachten.
  • De sectoren food, techniek en logistiek kennen wij door en door. Daardoor bent u verzekerd van werknemers uit Slowakije die aan de strenge richtlijnen voldoen en over de juiste certificaten beschikken.
  • Wij screenen onze flexwerkers zorgvuldig: hebben ze de juiste opleiding, ervaring en certificaten? Beheersen ze de Duitse of Engelse taal goed? En last but not least: passen ze bij uw organisatie?
  • U kunt onze Slowaakse medewerkers direct in dienst nemen, maar ook via HOBIJ inhuren. Dan krijgt u wel het juiste personeel, maar niet de werkgeversverplichtingen.

Meer weten over HOBIJ?

Lees hoe wij u kunnen helpen de juiste werknemers uit Slowakije te vinden »

Of neem direct contact met ons op »

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina