logistics.jpg (20140117132701271)

Werknemers Litouwen

Werknemers uit Litouwen aantrekken?

Bent u op zoek naar hoger opgeleid, gespecialiseerd personeel op het gebied van food, metaalbewerking, techniek of logistiek? Denk dan eens aan arbeidskrachten uit Litouwen. Litouwen kent relatief veel hoog opgeleiden, maar juist in deze groep is de lokale werkloosheid erg hoog.

De kracht van HOBIJ

  • Wij hebben een groot internationaal netwerk van buitenlandse werknemers die graag in Nederland willen werken, waaronder veel Litouwse medewerkers.
  • Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren food, techniek en logistiek. We weten dus precies aan welke richtlijnen uw werknemers uit Litouwen moeten voldoen en over welke certificaten ze moeten beschikken.
  • Al onze flexwerkers worden zorgvuldig door onze vestiging in Vilnius gescreend. Uiteraard moeten ze over de juiste opleiding, ervaring en certificaten beschikken. Daarnaast verwachten we van hen dat ze de Duitse of Engelse taal goed beheersen.
  • Onze uitzendkrachten uit Litouwen kunnen direct bij u in dienst treden, maar ook via HOBIJ bij u aan de slag gaan. Dat betekent voor u wel het juiste personeel, maar niet de werkgeversverplichtingen. Wij nemen het totale werkgeverschap van u over.

Meer weten over HOBIJ?

Lees wat wij voor u kunnen betekenen bij het vinden van werknemers uit Litouwen »

Of neem direct contact met ons op »

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina