logistics.jpg (20140117132701271)

ABU Uitzendbureau

ABU logoABU uitzendbureau voor internationaal personeel

Bij HOBIJ vinden wij het belangrijk dat onze dienstverlening betrouwbaar is en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom zijn wij aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).

Toetsing op integriteit en goed werkgeverschap

Voor u betekent het ABU-keurmerk dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan als u internationaal personeel inleent via HOBIJ. Als ABU-lid moeten wij voldoen aan strenge voorwaarden, waaronder de volgende:

  • Ons betalingsgedrag van onder meer sociale premies en belastingen moet correct zijn. Sinds juli 2012 is er een nieuwe regelgeving van kracht: Vrijwaring inlenersaansprakelijkheid. Uiteraard voldoen wij aan de gestelde normen. Zaken doen met HOBIJ op basis van deze criteria betekent dat u als inlener van elke aansprakelijkheid bent gevrijwaard.
  • De ABU hanteert strenge gedragsregels voor haar leden. Daardoor zijn zowel flexwerkers als opdrachtgevers ervan verzekerd dat ze zaken doen met een transparant en eerlijk bureau
  • Wij zijn verplicht de CAO voor uitzendkrachten te hanteren. Op 5 november 2012 gaat de nieuwe vijfjarige CAO voor uitzendkrachten in.
  • Wij worden streng gecontroleerd op goed werkgeverschap »

Wilt u buitenlands personeel aantrekken via ABU uitzendbureau HOBIJ? Neem contact met ons op »

Interesse in een baan via HOBIJ? Bekijk ons vacatureaanbod »

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina