Uitzendbureau Food

Sector food

Thuis in food met HOBIJ

Bent u op zoek naar productiemedewerkers, inpakkers of procesoperators voor uw food organisatie? Schakel dan HOBIJ in om het food personeel voor u te werven dat u nodig hebt.

Veiligheid en hygiëne

Bij HOBIJ beschikken wij over een omvangrijk netwerk van vaklieden uit landen als Polen, Litouwen en Letland. Voordat deze flexkrachten bij u aan de slag gaan worden ze door ons eerst zorgvuldig gescreend. Behalve hun achtergrond, opleiding en ervaring beoordelen we de mate waarin ze de Engelse en/of Duitse taal beheersen. Ook testen we hun kennis van HACCP en voedselveiligheid. Veilig en hygiënisch werken is in de food sector immers van vitaal belang.

Thuis in food

Dat ons hoofdkantoor al vanaf het prille begin is gevestigd in de Brabantse food hoofdstad Veghel is geen toeval. We zijn opgegroeid in en meegegroeid met de food industrie in Nederland, en kennen deze branche daardoor als geen ander. En de food sector kent ons. We leveren namelijk niet alleen goed opgeleid food personeel uit Europa, maar delen ook onze kennis in diverse businessnetwerken. Zo zijn we bijvoorbeeld vertegenwoordigd in Food & Feed, Food Connection Point en OSV / YFM. 

Werken in de food sector? Bekijk ons aanbod van vacatures »

Deel deze pagina
Mail of print deze pagina Print pagina