Robot uitzendbureau

Uitzendbureau voor robots

Robots als uitzendkrachten in uw onderneming

U heeft een organisatie in de voedingsindustrie, logistiek of techniek en u heeft baat bij flexibiliteit? Staat u bovendien open voor innovatie op de werkvloer? HOBIJ helpt steeds meer bedrijven om hun flexibiliteit op de werkvloer te verhogen door de inzet van robots met operator.

Robot toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie

Veel bedrijven in de foodindustrie maken reeds gebruik van HOBIJ robots in hun productieomgeving. De robots zijn er toepasbaar voor het lopende bandwerk, sorteren van producten, machinebelading en ontlading maar ook kwaliteitscontrole, verpakken en palletisering.

Logistieke oplossingen met robots

Ook organisaties binnen de logistieke sector profiteren van de voordelen van robots als uitzendkracht. In de logistiek kom je onze oplossing tegen in processen zoals orderpicking, laden en lossen van voertuigen, sorteren, verpakken en palletisering.

Flexibiliteit in de techniek

HOBIJ biedt met de inzet van robots een flexibele automatisering met gebruikersvriendelijke software, die door onze samenwerkingspartner ook voor de technische branche geprogrammeerd kan worden. Wist u dat de robots bijvoorbeeld al geprogrammeerd worden om te kunnen lassen?  

Voordelen van HOBIJ robots

De voordelen van de inzet van onze robots als flexibele kracht:

  • Betaalbaar
  • Leidt tot besparingen door vast maandelijks bedrag
  • Flexibel inzetbaar
  • Eenvoudig te (her)configureren
  • Veilig te bedienen
  • Continue levering van kwaliteit

Wilt u ook robots als uitzendkracht in uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op »