Never stop growing

Vragen over Huisvesting

U heeft een vraag over Huisvesting. Kijk in het overzicht hieronder of het antwoord op uw vraag erbij staat. Staat het antwoord er niet tussen? Kijk dan in een andere categorie, of meld het ons via het formulier!

Wie is er verantwoordelijk voor de huisvesting van flexmigranten?

Voor flexmigranten regelen wij de huisvesting, tenzij zij het liever zelf regelen. Wij streven ernaar ze dichtbij de werkplek te huisvesten zodat zij de mogelijkheid hebben per fiets naar de werkplek te komen.

Hoe weet ik dat flexwerkers bij HOBIJ goed gehuisvest zijn?

Al onze accommodaties zijn voorzien van het keurmerk Certified Flex Home. De Certified Flex Home sticker is op elke huisvestingslocatie aanwezig. Daardoor kunnen alle belanghebbenden in één oogopslag zien dat de huisvesting in orde is.

Lees meer over Certified Flex Home »

Hoe is de huisvesting van flexmigranten geregeld?

Wij streven ernaar de flexmigranten dichtbij de werkplek te huisvesten. Op deze manier is het voor de medewerkers mogelijk per fiets naar het werk te komen en hebben zij geen lange reistijden. Dit verhoogt de flexibiliteit naar opdrachtgevers. De flexmigranten zijn meestal gehuisvest in een eengezinswoning. Het aantal personen dat in één huis woont is o.a. afhankelijk van gemeentelijke bepalingen. Ook beschikken wij over grotere huisvestingslocaties zoals een flexhotel welke door vooraanstaande partijen als voorbeeldlocatie voor goede voorziening wordt gezien.

Vraag niet beantwoord?

Is uw vraag over Huisvesting niet beantwoord of staat uw vraag niet in het overzicht? U kunt het ons melden via dit formulier. Wij geven u zo spoedig mogelijk alsnog antwoord op uw vraag.

Stel uw vraag over Huisvesting

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina