Never stop growing

Vragen over HOBIJ

Je hebt een vraag over HOBIJ. Kijk in het overzicht hieronder of het antwoord op jouw vraag erbij staat. Staat het antwoord er niet tussen? Kijk dan in een andere categorie, of meld het ons via het formulier!

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek bij een opdrachtgever?

Wanneer je een sollicitatiegesprek hebt bij een mogelijke opdrachtgever, is het van belang dat je een goede voorbereiding treft. Zorg ervoor dat je weet bij welk bedrijf je op gesprek komt. Dit houdt in dat je in ieder geval een keer de website goed hebt bekeken. Formuleer zelf 3 vragen die je aan het bedrijf wilt stellen. Zorg ervoor dat je van jezelf 2 sterke en 2 minder sterke punten kunt noemen, en toon interesse in het bedrijf en de functie waarnaar je solliciteert. Een goede sollicitatie valt of staat met een goede voorbereiding.

Hoe kan ik contact opnemen met HOBIJ?

Je kunt op verschillende manieren in contact treden met HOBIJ. Wanneer je al via HOBIJ werkt of gewerkt hebt, kun je sowieso terecht bij je flexmanager.

Heb je een vraag over een vacature, dan kun je bij de vacature zien welke flexmanager de vacature in behandeling heeft en hoe je met die flexmanager in contact kunt komen.

Heb je een algemene vraag, dan kun je via onze contactpagina het contactformulier invullen.

Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen. Onze telefoonnummers vind je ook op onze contactpagina.

Wat moet ik meenemen naar mijn intakegesprek bij HOBIJ?

Wanneer je een intakegesprek hebt bij ons op de vestiging, is het van belang dat je je CV en een geldig identiteitsbewijs meeneemt.

Vraag niet beantwoord?

Is je vraag niet beantwoord of staat jouw vraag niet in het overzicht? Je kunt het ons melden via dit formulier. Wij geven zo spoedig mogelijk alsnog antwoord op je vraag.

Stel je vraag over HOBIJ

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina