Never stop growing

Vragen over werken via HOBIJ

Je hebt een vraag over Werken via HOBIJ. Kijk in het overzicht hieronder of het antwoord op jouw vraag erbij staat. Staat het antwoord er niet tussen? Kijk dan in een andere categorie, of meld het ons via het formulier!

Hebben jullie alleen maar tijdelijke banen?

Wij hebben voornamelijk banen voor tijdelijke duur, maar bij veel van onze opdrachtgevers is er uitzicht op een vast dienstverband. Zo komt het regelmatig voor dat flexwerkers starten via HOBIJ en na zekere tijd door de opdrachtgever overgenomen worden. Ook bemiddelen wij, met name als het gaat om functies op HBO-niveau en hoger, in werving en selectieopdrachten.

Krijg ik via HOBIJ minder betaald dan direct bij de opdrachtgever?

Nee, dat is niet juist. In de meeste gevallen dienen wij ons te houden aan de lonen die bij onze opdrachtgevers gehanteerd worden. Wanneer dit niet het geval is, hanteren we bij HOBIJ de lonen die gelden in de ABU-CAO voor uitzendkrachten. Dit kan de eerste 26 weken van de uitzendopdracht. Lees meer over de ABU-CAO voor uitzendkrachten.

Kan ik ervan uitgaan dat HOBIJ volgens de regels werkt?

Ja, wij houden ons strikt aan de geldende wet- en regelgeving. Niet alleen omdat dit moet, maar juist omdat we geloven dat eerlijkheid het langst duurt. Een bewijs van onze betrouwbaarheid is ons ABU-lidmaatschap. Lees meer over ons ABU-lidmaatschap en onze andere certificeringen.

Vraag niet beantwoord?

Is je vraag niet beantwoord of staat jouw vraag niet in het overzicht? Je kunt het ons melden via dit formulier. Wij geven zo spoedig mogelijk alsnog antwoord op je vraag.

Stel je vraag over Werken via HOBIJ

Deel deze pagina via
Mail of print deze pagina Print pagina