payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

TIG RVS Lasser leidingwerk in Food Industrie.

HOBIJ is op zoek naar ervaren TIG RVS lassers, die leidingwerk kunnen lassen. Mocht je nog geen ervaring hebben in de food, is dat geen probleem. HOBIJ kan je namelijk een opleidingstraject van 4 weken aanbieden, waardoor je op het gewenste niveau wordt gebracht binnen de food industrie.
  • Standplaats VEGHEL
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 38

Over de functie

Als lasser binnen de Food industrie, ben je veelal werkzaam op locatie. Locaties kunnen bestaan uit melkfabrieken, bierfabrieken, AGF fabrieken etc. Indien nodig wordt ook gevraagd om pre fab werk te doen in de werkplaats. De werkzaamheden zijn altijd op projectbasis, wat inhoudt dat je op meerdere projecten in het land ingezet gaat worden. Flexibiliteit wordt dus wel verwacht. Als lasser werk je samen in een team van lassers en fitters. Je last RVS dunwandig leidingwerk koud tegen elkaar aan, waarbij je een goede doorlassing dient te maken. Vanwege de HACCP regels binnen de food industrie kleven er hoge eisen aan het laswerk. Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, dien je eerst een proeflas te maken. De proeflas is enkel bedoeld om in te schatten op welk niveau jij als lasser nu zit. Is je las goed, kun je direct aan de slag! Is je las nog niet goed genoeg en is de inschatting is dat je binnen 4 weken op het gewenste niveau gebracht kan worden, krijg je een training aangeboden. Dit betekent dat je een klein stukje theorie krijgt, maar vooral in de werkplaats praktisch getraind gaat worden in het lassen. Aan het einde van de training volgt er een examen en krijg je ook een officieel lascertificaat. Indien nodig zal er ook een VCA examen voor je geregeld worden en krijg je ook dit certificaat. Vervolgens word je direct ingezet als lasser op één van de lopende projecten. De training zal plaats vinden in Veghel.

Eisen

HOBIJ is op zoek naar kandidaten die: - ervaring hebben met TIG lassen - liefst ervaring hebben met pijp lassen - secuur werk willen leveren, kwaliteit staat boven kwantiteit - flexibel ingesteld zijn en op meerdere locaties in Nederland willen werken - bereid zijn om een training van max 4 weken aan te gaan

Wat wij bieden

- De training wordt betaald door HOBIJ - Er wordt door HOBIJ verlangd dat je een opledingsovereenkomst aangaat met HOBIJ - Na de training is het instroom salaris 2300 euro bruto per maand

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Arjen Sans