payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

EN - CNC Turner/Miller

HOBIJ Techniek is op zoek naar CNC Draaiers. Ben jij een ervaren CNC Draaier/frezer? dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een innovatieve opdrachtgever die al jaren op rij Top Werkgever van Nederland is? Aarzel dan niet en neem direct contact op met HOBIJ Techniek!
  • Standplaats Veghel
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

De CNC Verspaner I vervaardigt volgens aan hem verstrekte werkopdrachten en technische informatie producten (onderdelen van producten) van ferro- of non-ferromaterialen, door middel van verspanende bewerkingen die machinaal worden uitgevoerd. Het vakmanschap van de CNC draaier zorgt ervoor dat de machine, die hij zelf instelt en programmeert, producten met een juiste kwaliteit vervaardigt. Hij bepaalt de juiste draaivolgorde en de beste opspanmethode van het te produceren product. Hij zet de juiste draaigereedschappen in. Hij heeft oog voor ergonomische werkmethodes en zet daarbij de beschikbare hulpmiddelen in.

De CNC Verspaner I meet en controleert zijn werk op maatvoering op verschillende momenten en bewaakt de voortgang van het bewerkingsproces. Na afloop van de bewerkingen meet en controleert hij of het product aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet en legt de meetresultaten vast. Na de producten voorzien te hebben van een identificatie verplaatst hij deze naar de juiste dropzone. Hij is breed inzetbaar, werkt zelfstandig en overlegt met zijn direct leidinggevende over de te verrichten werkzaamheden, denkt mee over productietechnische vraagstukken en draagt oplossingen aan. De CNC verspaner I is in staat om 3 dimensionaal te denken en te programmeren.

Het werken in team en/of koppelverband vereist een collegiale houding en redelijke communicatieve en sociale vaardigheden met het oog op (in)formeel werkoverleg, het begrijpen van werkinstructies en een goede werksfeer. Leerbereidheid is van belang om in het vak bij te blijven en voor eventuele doorstroom naar een hoger functieniveau.

1. Verricht verspanende bewerkingen.
1.1 Voorbereiden verspanende bewerkingen.
1.2 Machine productiegereed maken.
1.3 Uitvoeren van verspanende bewerking.
1.4 Meten en controleren van het eigen werk.
1.5 Meetresultaten vastleggen.
1.6 Onderhouden van machine en werkplek.

2. Schrijven van CNC programma’s.
2.1 Voorbereiden CNC programma’s schrijven
2.2 Schrijven van CNC programma’s
2.3 Testen van CNC programma’s
2.4 Administreren en archiveren van projectgegevens

Eisen

- Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring - Zelfstandig vanaf tekening kunnen programmeren aan de machine - Zelfstandig vanaf tekening 0-punt kunnen bepalen en opspannen - Ervaring met enkelstuks - Ervaring met Okuma machines is een pre - Motivatie om in een 2 ploegen systeem te werken - Woonachtig in een straal van maximaal 100 km rondom Veghel

Wat wij bieden

- Beloning conform CAO Metalektro - Salaris tussen 2000 en 3000 bruto per maand - 20% ploegentoeslag - kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een van de Top Werkgevers van Nederland

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.