payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Assemblagemedewerkers bij MODINE

Klaar met school en op zoek naar een baan? Heb je affiniteit met techniek en wil jij werken in 3 Ploegen, dan zijn wij op zoek naar jou!
  • Standplaats UDEN
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 40

Over de functie

De taken van de productiemedewerker: Het met de Eerste Productiemedewerker OC bespreken en doornemen van de dagplanning en de afstemming van de taakroulatie en personeelsbezetting in de productiecel. Het controleren van de aanwezigheid van onderdelen en de beschikbaarheid van machines. Instellen van de machines en meetgereedschappen. Het handmatig en met behulp van gereedschappen samenstellen van een aantal onderdelen tot een oliekoeler. Het inspannen van oliekoelers t.b.v. het solderen. Het olie- en waterzijdig lektesten en afwerken van gesoldeerde oliekoelers. Het uitvoeren van visuele controle en inpakken van oliekoelers. Voortgangsbewaking aan de hand van de productieplanning per week en per dag. Rapporteren inzake geproduceerde aantallen, uitval, kwaliteits- en technische problemen aan de hand van de fabricage order. Het, in overleg met de Eerste Productiemedewerker, ondersteunen en inleren van nieuwe werknemers. Het schoonhouden van de werkplek en machines, gereedschappen en hulpmiddelen. Deelnemen aan het werkoverleg. Het uitvoeren van alle overige voorkomende werkzaamheden binnen de productie-afdelingen. Het initiëren van verbeteringen ten aanzien van kwaliteit en kwantiteit in het werk

Eisen

Minimaal 18 jaar in verband met de nachtdiensten en de arbeidstijdenwet Is vereist van de/het: Productieproces en productiemethoden Onderdelen, product en materialen Toepassing en gebruik van machines en gereedschappen. De kwaliteitsnormen en -eisen vastgelegd in richtlijnen, werkinstrukties en procedures Milieu en veiligheidsvoorschriften. Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat wij bieden

Onze klant produceert aluminium koelers voor de Europese automobielindustrie. De afdeling Productie Oliekoelers is belast met het in grote aantallen assembleren van onderdelen , het testen en afwerken van aluminium oliekoelers. Ben jij diegene die het leuk vindt om deze vakantie in een leuk team te werken en vind jij het werken in 3 Ploegen geen probleem, reageer dan snel.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Uden
  • Adres Kuiperstraat 2
  • Plaats Uden
  • Telefoon +31 (0)6 31 001 449

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Gaby Biemans-Vlasman