payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Hobij Voorman petrochemie!

HOBIJ is op zoek naar een gedreven Teamleider/fitter die kan zorgdragen voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering zodanig dat de werkzaamheden binnen bestekeisen, planning en werkbegroting gerealiseerd worden.
  • Standplaats ROTTERDAM
  • Dienstverband Vast dienstverband
  • Aantal uren 40

Over de functie

Werkt onder leiding van de uitvoerder. Geeft leiding aan gemiddeld 5-10 monteurs, fitters en lassers.

Bezetting: Zorgdragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting, zodanig dat de uitvoeringsactiviteiten zo effectief en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Tevens zorgdragen voor de begeleiding van de medewerkers.

Uitvoering: Regelen en toezien op de dagelijkse constructiewerkzaamheden conform werkinstructies, zodanig dat de oplevering tijdig, conform werktekening, specificaties, wensen van de klant, kwaliteits- en KAM-eisen en binnen de werkbegroting kan plaatsvinden.

Kostenbewaking: Beheersing van de projectkosten door het dagelijks bijhouden en administreren van gegevens tijdens de uitvoering van het project en controleren van facturen en afgesproken betalingstermijnen ten behoeve van de voortgangs- en kostenbewaking.

Projectvoorbereiding: Op verzoek een bijdrage leveren aan de projectvoorbereiding ten aanzien van de organisatie, werkmethoden, planningen, inzet van mensen/middelen, KAM (bijvoorbeeld kwaliteitsplannen), etc., zodanig dat een veilige, effectieve en efficiënte projectuitvoering zoveel mogelijk gewaarborgd is. Instandhouding van een opgeruimde werkomgeving met minimale verstoring van het productieproces met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

Efficiënt gebruik van materialen en machines door tijdig te overleggen en afspraken terzake te maken met de overige medewerkers.

Eisen

Vakkundigheid:
Laat gedetailleerde kennis en deskundigheid zien met betrekking tot het werk, neemt vlot nieuwe vakkennis op en blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied.

Werken in teamverband:
Werkt met anderen samen om teamdoelen te bereiken, informatie te delen en anderen te ondersteunen.

Realisatie van doelen:
voert projecten soepel uit, zorgt ervoor dat belangrijke doelstellingen worden gehaald.

Carrière- en persoonlijke ontwikkeling:
Neemt verantwoording voor eigen ontwikkeling;gaat actief op zoek naar leermomenten en mogelijkheden op het gebied van carrièreontwikkeling; vraagt feedback over eigen prestaties en doet hier ook actief iets mee.

Stressbestendigheid:
blijft kalm, objectief en blijft moeilijke situaties meester; blijft goed presteren onder druk, accepteert kritiek zonder vijandig of defensief te worden. Functie niveaukarakteristieken.

Complexiteit
Technisch uitvoerende en leidinggevende functie op het gebied van elektrotechnische montage en installatiewerkzaamheden, gericht op leidinggeven en coördineren van uiteenlopende werkzaamheden/ bewerkingen. Schakelt voortdurend als gevolg van wisseling van werkzaamheden en situaties. Tijddwang kan groot zijn.

Zelfstandigheid
Bepaalt zelf de detailplanning in overleg met chef werkplaats en is vervolgens geheel vrij om de eigen tijd in te delen. De vormgeving is uiteindelijk grotendeels afhankelijk van eigen inzicht. Overlegt over complexe problemen met de leiding. Geeft functioneel leiding aan gemiddeld 5 tot 10 monteurs.

Afbreukrisico
Fouten op het gebied van planning (inzet van medewerkers), beoordeling van de werkzaamheden (late oplevering, urenoverschrijding), beoordeling veiligheid (onveilige situaties/ ongelukken), leiden tot vertraging en beïnvloeden de relatie met de klant/ opdrachtgever.

Wat wij bieden

Opleidingseisen en ervaringseisen: Basisopleiding MBO- niveau Vakgerichte opleiding nvt. Aanvullende opleiding VCA of VCA-vol Werkervaring minimaal 7 jaar ervaring in een technische buitendienstfunctie binnen het vakgebied.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Magda Bazylewicz