payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

NL - Loodgieter

Heb jij ervaring als W-monteur dik-/dunwandig en vind jij het leuk om verschillende projecten en uitdagingen succesvol af te ronden? Hobij investeert in haar medewerkers. Opleiding en cursussen worden iedere maand gestart. Wil je ook deelnemen? Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken!
  • Standplaats Veghel
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Als W-monteur verricht je diverse werkzaamheden in de installatietechniek. Afhankelijk van je werkervaring ga je aan de slag in de Utiliteit en/of Industrie, Nieuwbouw en renovatie. Denk hierbij aan het installeren van sanitair, gas, airco, cv-installaties, riolering enz. Je bent het gezicht van Hobij en stelt je professioneel en correct op naar onze opdrachtgevers. Een vaste baan behoort zeker tot de mogelijkheden!

Eisen

- Opleiding LTS/MBO installatietechniek. - Aantoonbare relevante werkervaring als W-monteur. - In het bezit van VCA en rijbewijs. - Je bent betrouwbaar, representatief, communicatief vaardig en ben je bereid om opleidingen en cursussen te volgen waar nodig.

Wat wij bieden

Heel belangrijk voor jou, wat hebben wij te bieden? - Wij bieden salaris, heel logisch! Wij bieden een goed salaris met een uitstekende vergoeding voor het werken in ploegen - Wij bieden perspecties in de vorm van inkomen, contracten en opleiding! Vraag hiernaar tijdens het sollicitatiegesprek - Wij bieden werk bij een opdrachtgever die stabiel is, ontwikkeling biedt en naast alles een prettige werksfeer heeft.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Arjen Sans