payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Assemblagemedewerker

Op zoek naar een productiefunctie in 3 ploegen? Interesse in een functie waar je goed voor beloond wordt?
  • Standplaats UDEN
  • Dienstverband Uitzendbasis

Over de functie

Bij deze opdrachtgever, gevestigd in Uden voer je de volgende taken uit; - Assembleren van klein stuk - Assembleren tot een goed eindresultaat - Afmelden product en signaleren van afwijkingen - alle voorkomende productietaken

Eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen; - Je bent fulltime beschikbaar - Je vindt het werken in ploegen geen probleem - Je bent goed gezind en draag je bij aan een prettige werksfeer - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je krijgt een kick van goede resultaten en weet je anderen in jouw enthousiasme mee te nemen Ben jij die enthousiaste medewerker? Wat mag je dan van ons verwachten? - jij solliciteert hoe jij wilt! Je mag je cv toesturen met de post, wij zullen deze lezen en beantwoorden! Solliciteer je graag via facebook, messenger of via de app, wij zullen een reply geven! Geen probleem! Wij hebben een facebookpagina en appen mag via 0610932692. Inschrijven via de website is ook een optie dat kan via www,hobij.nl. Onze recruiter zal binnen 3 werkdagen contact met jou opnemen. Na dat gesprek volgt een uitnodiging op de vestiging van HOBIJ, gevestigd in Veghel. Onze recruiter zal je verschillende vragen stellen en beoordelen of je past bij onze opdrachtgever. Nog enthousiast? Dan word je voorgedragen bij de opdrachtgever zelf en zul je daar een gesprek / rondleiding krijgen. Daarna zijn we hopelijk HOBIJ collega's!

Wat wij bieden

Heel belangrijk voor jou, wat hebben wij te bieden? - Wij bieden salaris, heel logisch! Wij bieden een goed salaris met een uitstekende vergoeding voor het werken in ploegen - Wij bieden perspecties in de vorm van inkomen, contracten en opleiding! Vraag hiernaar tijdens het sollicitatiegesprek - Wij bieden werk bij een opdrachtgever die stabiel is, ontwikkeling biedt en naast alles een prettige werksfeer heeft.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Gaby Biemans-Vlasman