payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Operator

Voor een chocolaterie zijn wij op zoek naar een Operator.
  • Standplaats Etten-Leur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 38

Over de functie

Als operator ben je verantwoordelijk voor het verloop van de productie. Je draagt zorg dat de productie volgens planning verloopt, lost kleine storingen op en stuurt productiemedewerkers aan. Je bent eindverantwoordelijk voor de productie op de diverse machines. Het doel van deze functie is het vervaardigen van halffabrikaten of eindproducten gebruikmakend van 1 of een beperkt aantal productiehulpmiddelen/machines zodanig dat aan de vraag kan worden voldaan. Je bent hierbij met name bezig met de volgende werkzaamheden: - Voorbereidende werkzaamheden, zoals het controleren van de hygiënische toestand van de machine en het gereed maken van de machine. - Het vervaardigen halffabricaat of eindproduct, zoals het uitvoeren van metingen, het instellen van de machines volgens de voorgeschreven receptuur en het bewaken en bijsturen van de productie. - Technische werkzaamheden bij de machine, zoals het signaleren van fouten, het verhelpen van kleine storingen of stagnaties en het tijdig waarschuwen van de productieleider bij grote technische storingen. - Het verstrekken van informatie, zoals het registreren van aantallen en storingen op de lijsten. - Het verantwoord omgaan met de machine, zoals het schoonmaken van de machines en de werkomgeving.

Eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je Nederlands en bij voorkeur ook Engels spreekt. Voor de rest is het van belang dat: ✅ Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau ✅ Je hebt ervaring in de levensmiddelenindustrie ✅ Je bent bereid om te werken in een ploegendienst ✅ Daarnaast is het van groot belang dat je enige technische kennis en ervaring hebt.

Wat wij bieden

- Wij bieden een fulltime (38u) baan voor langere tijd. - Salaris is minimaal €13.13 bruto per uur. - Een gezellig team en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas