payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Administratief Medewerker

Wij zijn in de zomerperiode op zoek naar een Administratief Medewerker. Ben jij iemand die bij het zien van een taak deze direct oppakt en uitvoert en ben je graag bezig met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden? Dan hebben wij een leuke baan voor jou bij een visspecialist voor de Foodservice. Deze vacature is enkel voor de zomerperiode van 20 mei 2019 tot en met 16 augustus 2019. Het ...
  • Standplaats VEGHEL
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 36

Over de functie

Het takenpakket omvat diverse administratieve werkzaamheden, zoals het afhandelen van mail- en telefoonverkeer, het actief verkopen van onze producten, het verwerken van binnen komende orders en het genereren van productielijsten. In dit bedrijf staat klantrelatie centraal, daarom vinden wij het belangrijk dat jij, als onze Administratief Medewerker, goed om kan gaan met onze klanten. Dit doe je door een goed gesprek te voeren en een luisterend oor te bieden. Op elke vraag vind je het antwoord met een tevreden klant als resultaat.

Eisen

In deze functie beschik je over de volgende onderdelen: - Je bent fulltime (36 uur per week) beschikbaar in een aaneengesloten periode van 20 mei 2019 tot en met 16 augustus 2019. Van 1 juli 2019 t/m 19 juli 2019 zou je tussendoor maximaal 2 weken op vakantie kunnen, maar van de andere weken wordt verwacht dat je beschikbaar bent voor werk. - Je beheerst goed over de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift - Je gaat zeer nauwkeurig en accuraat te werk - Je kunt goed overweg met de computer en de daarbijbehorende systemen - Je bent bereid om net een stap extra te zetten om onze klanten de beste oplossing te bieden

Wat wij bieden

Naast dat wij een super leuke fulltimebaan in een team van 4 personen bieden, bieden wij een salaris afhankelijk van je ervaring tussen de €10,- en €12,- euro bruto per uur. De cultuur binnen deze organisatie wordt omschreven als zeer positief en informeel.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas