payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Teamleider Productie

Wij zijn per direct op zoek naar een Teamleider Productie. Ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een productieproces? Dan hebben wij een baan voor jou bij een bedrijf dat zich constant aan het innoveren is op het gebied van groente- en fruitverwerking.
  • Standplaats Helmond
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Het takenpakket omvat diverse werkzaamheden, zoals: - Het voortdurend monitoren en controleren van de voortgang van de productie ten opzichte van de planning - Het herkennen, analyseren, signaleren en structureel oplossen van productie problemen op de afdeling - Het bewaken en indien noodzakelijk aanpassen van de personeelsplanning - Het registreren van productie- en controle gegevens - Het ontwikkelen van werkmethoden en werkinstructies - Het begeleiden en aansturen van medewerkers, dit doe je door o.a. door een constructieve en positieve werksfeer te creëren, functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren en opvolging te geven aan de ziekteverzuimprocedure

Eisen

In deze functie beschik je over de volgende onderdelen - Je bent fulltime beschikbaar en bereid om in een 2 ploegensysteem te werken - Je hebt MBO+ werk en/of denkniveau - Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift - Je bent technisch onderlegd - Je hebt kennis van de voedselveiligheid (HACCP)

Wat wij bieden

Naast dat wij een super leuke fulltime baan bieden, bieden wij een bruto maandsalaris tussen de €2.246,00 en € 2.320,00 euro. Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas