payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Medewerker Ontvangst Goederen

Wij zijn per direct op zoek naar een Medewerker Ontvangst Goederen. Ben jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een productieomgeving? Dan hebben wij een baan voor jou bij een bedrijf dat constant aan het innoveren is op het gebied van groente- en fruitverwerking.
  • Standplaats Helmond
  • Dienstverband Detacheren

Over de functie

Als medewerker ontvangst goederen ben jij werkzaam als inbound logistiek medewerker waarbij je verantwoordelijk bent voor alle binnengekomen goederen. Je bent verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen en het opslaan van de goederen zoals, groente, fruit en specialiteiten. Veilig werken, voedselveiligheid en kwaliteit van producten staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Ook ben je verantwoordelijk voor de juiste administratieve verwerking en beheer je over de voorraad volgend FEFO. Je draag verantwoording af aan de teamleider.

Eisen

Je beschikt over de volgende criteria: - Als medewerker ontvangst goederen beschik je over een heftruckcertificaat of je bent zeer gemotiveerd om deze via ons te halen - Ben je bereid om in de nacht- en dagdienst te werken, in de nachtdienst krijg je 40% ploegentoeslag. - Beschik je over een MBO werk- en denkniveau met kennis van HACCP en BRC (pré) - Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en kun jij je verstaanbaar maken in het Engels - Ben je communicatief vaardig, proactief en kwaliteitsgericht

Wat wij bieden

Wij bieden een interessante baan voor de langere termijn. Werken binnen een professioneel, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf. Het salaris zal (afhankelijk van je werkervaring) tussen de €1.871,- en €2.000 euro bruto per maand (exclusief ploegentoeslag) zitten.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas