payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden tot Operator? Dan hebben wij een baan voor jou bij een bedrijf in de foodindustrie in Tilburg!
  • Standplaats Tilburg
  • Dienstverband Detacheren

Over de functie

Bij deze functie krijg je het kookproces van (frituur)snacks van A tot Z mee. Op jouw afdeling ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse handelingen met betrekking tot het maken van ragout. Je voert o.a. de volgende werkzaamheden uit: - Vlees uitpakken - Vlees voorbereiden en bereiden - Volgens verschillende recepturen de ragouts bereiden - Afwijkingen in het productieproces en productiegegevens rapporteren - De werkomgeving schoonhouden De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Samen met het team, bestaande uit operators en productiemedewerkers zorg je ervoor dat de ragout op tijd klaar is, zodat de andere afdeling uiteindelijk kroketten kan maken.

Eisen

In deze functie beschik je over de volgende onderdelen: - De functie bevat fysieke werkzaamheden, het is daarom heel belangrijk dat je houdt van lichamelijk werk, het lijkt op betaald krijgen voor het sporten ;) - Je bent bereid om te werken in een ploegendienst - Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal - Je bent een teamplayer die het leuk vindt om collega's te motiveren - Je hebt bij voorkeur ervaring in de levensmiddelenindustrie

Wat wij bieden

Naast een super leuke fulltime baan in een gezellig team bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een salaris van circa €13,04 per uur (exclusief ploegentoeslag). Tussen 18:00u 's avonds en 06:00u 's ochtends krijg je gemiddeld 34% ploegentoeslag. Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw ontwikkeling hier stilstaat.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas