payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Process Improvement Manager

Voor een van onze opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op zoek naar een Process Improvement Manager. Ben jij iemand die altijd vooruit denkt en kijkt? Wil je graag processen verbeteren en optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  • Standplaats Oss
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

In deze functie ben je bezig met het optimaliseren en/of integreren van een of meerdere productieprocessen. Je anticipeert op mogelijke procesproblemen, analyseert en rapporteert verbeteringsmogelijkheden en verliezen. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het leveren van de beoogde output. Concrete taken waar je direct mee bezig bent zijn: - Het doen van aanbevelingen - Initiëren, opstellen en motiveren van verbeterprojecten - Het zorgdragen van de juiste normen - Het leiden en uitvoeren van onderzoeken en projecten voor productieprocessen - Het analyseren van storingstijden en materiaalverliezen

Eisen

In deze functie beschik je over de volgende criteria - Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar voor werk - Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de levensmiddelentechnologie - Het aantal jaar werkervaring mag variëren van een ambitieuze starter tot en - Je spreekt niet alleen goed Nederlands, maar ook goed Engels - Je hebt ervaring met TPM of WCM - Je bent oplossingsgericht ingesteld

Wat wij bieden

Naast dat wij een super leuke baan bieden, bieden wij een salaris afhankelijk van je werkervaring tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto per maand. Deze organisatie wordt omschreven als informeel en er heerst een no-nonsense cultuur.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas