payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Shiftleader

Ben jij technisch onderlegd en heb je ervaring als leidinggevende in een productieomgeving in de voedingsmiddelenindustrie? Ben je daarbij ook ondernemend en vooruitstrevend? Dan hebben wij een passende baan voor jou bij een van onze opdrachtgevers!
  • Standplaats Oss
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het totaal aantal aan operationele activiteiten binnen het productieproces. Je bewaakt de hygiëne, de (voedsel)veiligheid, de orde en de netheid. Je geeft leiding aan circa 20/30 operators. Er wordt in een 3 ploegensysteem gewerkt en je rapporteert aan de Productiemanager. Concrete taken uit jouw takkenpakket zijn: - Het aansturen, coachen en motiveren van medewerkers, het inwerken en begeleiden van nieuwe collega's en het invoeren van beoordelings- en/of voortgangsgesprekken - Het bespreken en beoordelen van de productieplanning met operators, waarin de werkzaamheden toegewezen en verdeeld worden - Het controleren, regelen en bijsturen van het productieproces. Jij bent het aanspreekpunt bij calamiteiten binnen de betreffende productieafdeling en schakelt waar nodig de hulp in van de Productiemanager of de Technische Dienst. - Het initiëren, uitwerken en (mede) invoeren van verbetervoorstellen, waarin je bijvoorbeeld deelneemt aan verschillende werkgroepen

Eisen

In deze functie beschik je over de volgende criteria: - Je bent 40 uur per week beschikbaar voor werk - Je hebt een MBO+ of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Technische Bedrijfskunde of Levensmiddelentechnologie - Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als leidinggevende opgedaan in een productieomgeving in de voedingsmiddelenindustrie - Je bent initiatiefrijk en doortastend en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel - Termen als TPM/LEAN en OEE zijn jou niet onbekend en door jouw ondernemende en kritische instelling ben je altijd op zoek naar verbetering.

Wat wij bieden

Naast dat wij een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische omgeving bieden, bieden wij een salaris afhankelijk van je werkervaring tussen de €4.000,- en €5.000,- euro bruto per maand. Dit wordt aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in ziektekosten en verzekeringen en de mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen. Daarnaast is er binnen deze organisatie alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas