payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Heftruckchauffeur

Wij zijn per direct op zoek naar een Heftruckchauffeur. Ben jij iemand die beschikt over een heftruckcertificaat of ben je bereid om die te halen? Dan hebben wij een baan voor jou bij een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie.
  • Standplaats LUTJEBROEK
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 40

Over de functie

Als heftruckchauffeur ben je voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden. - Je ondersteunt bij het laden en lossen van de vrachtwagens - Je verzorgt de aan- en afvoer van product en fust - Je zorgt dat de voorraadadministratie up-to-date wordt gehouden - Je bent bezig met de voorkomende werkzaamheden op de productielocatie

Eisen

Je bezit over de volgende criteria - Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid om dit te behalen - Je hebt minimaal een VMBO werk- en denkniveau - Je hebt relevante werkervaring in een (agrarische) productieomgeving - Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal - Je werkt nauwkeurig, bent leergierig en hebt een flexibele instelling - Je hebt goede basis computervaardigheden i.v.m. het gebruiken van de tablets

Wat wij bieden

Wij bieden een bruto uurloon van €11,90 (exclusief ploegentoeslag). Daanraast bieden wij een zelfstandige fulltime baan binnen een groeiende, dynamische en innovatieve onderneming. Je kunt zelf bepalen of je in een 2 ploegensysteem of in dagdienst wil werken. Ook bieden wij een goede werksfeer in een team van jonge, gemotiveerde collega's. Tot slot zijn er binnen deze organisatie diverse doorgroeimogelijkheden.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas