payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Kwaliteitscontroleur

Heb jij je MBO (niveau 4) of HBO opleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Of heb je ervaring als Kwaliteitscontroleur? Ben je daarnaast ook flexibel, zelfverzekerd en heb je affiniteit met groenten en fruit? Lees hieronder dan snel voor meer informatie over de functie van Kwaliteitscontroleur in Helmond!
  • Standplaats Helmond
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 38

Over de functie

Dit bedrijf zit in de groenteverwerkingsindustrie en levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland. Samen wordt er elke dag hard gewerkt aan de kwaliteit van onze producten. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de juiste uitvoering van het kwaliteitshandboek en productieprocessen. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig aan het werk en bekleed je een cruciale rol binnen de organisatie.

Eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over de volgende criteria: - Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding - Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan in een dagvers bedrijf - Je bent proactief, een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden - Je bent bereid om 38 uur per week te werken. De werktijden zijn variërend van 06:00u 's ochtends tot 22:00u 's avonds van maandag tot en met zaterdag.

Wat wij bieden

Naast dat wij een super leuke baan in een team van vijf personen bieden, bieden wij goede arbeidsvoorwaarden naar gelang kennis en kunde (bruto uurloon bedraag minimaal €11,80)

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas