payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Monteur - bezorger

Wij zijn op zoek naar Monteur! Vind jij het leuk om veel bij klanten aan huis te zijn en ben jij een echte aanpakker? Dan hebben wij een baan voor jou bij een bedrijf in Zoetermeer!
  • Standplaats VEGHEL
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 36

Over de functie

Het takenpakket omvat diverse werkzaamheden, zoals: - Het plaatsen en monteren van apparatuur op locatie bij de klant - Het bezorgen van de apparatuur en inhuizen bij de klant - Het bedienen van hef- en transportmiddelen om plaatsing mogelijk te maken - Het leveren van goederen op een projectlocatie - Het maken van afspraken met de klant over de levertijd en eventueel bijkomende kosten gedurende de plaatsing en levering van apparatuur

Eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over de volgende criteria: - Je bent fulltime (36 uur per week) beschikbaar voor werk van maandag tot en met vrijdag in dagdienst - Je beheerst goed over de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift - Je hebt een afgeronde LBO of MBO opleiding of opleiding en hebt affiniteit met techniek - Je beschikt over een VCA/VCA-VOL certificaat of je bent bereid om dit te halen - Je beschikt over een echte aanpakkersmentaliteit - Je bent bereid om net een stapje extra te zetten om onze klanten de beste kwaliteit te bieden - Je bent stressbestendig, flexibel en collegiaal.

Wat wij bieden

Naast dat wij een leuke en afwisselende baan bieden, bieden wij een salaris afhankelijk van je werkervaring tussen de €2.000,- en €2.450,- bruto per maand. Je komt in een volledig nieuw opgezet team van drie personen te werken. De cultuur binnen deze organisatie wordt omschreven als zeer informeel en collegiaal, elke vrijdag is een vrijdagmiddag borrel met al het personeel. Tot slot is de intentie van de organisatie na een bepaalde tijd een vast contract te bieden.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas