payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Logistiek Medewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Medewerker? Heb jij veel ervaring in het magazijn en lijkt het je leuk om mee een nieuwe afdeling op te zetten? Dan hebben wij een baan voor jou bij een bedrijf in Zoetermeer!
  • Standplaats Zoetermeer
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Aantal uren 36

Over de functie

Het takenpakket omvat diverse werkzaamheden, zoals: - Je zorgt dat de goederen veilig en verantwoord opgeslagen worden - Je inventariseert en rouleert parieel het centraal magazijn - Je gaat mee naar klanten voor de aflevering van het apparatuur - Je zorgt dat het folie wordt verwijderd en opgeruimd op locaties waar de projecten geïnstalleerd worden - Je assisteert de teamleider van het magazijn bij de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden. Daarbij assisteer je de monteur bij het uitvoeren van werkzaamheden (leveren, plaatsen en aansluiten apparatuur op locatie van klanten) - Je bent bezig met het laden en lossen van vrachtwagen - Je slaat de goederen op de juiste magazijnlocaties op - Je verzendt de orders

Eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over de volgende criteria: - Je bent fulltime (36 uur per week) beschikbaar voor werk van maandag tot en met vrijdag in dagdienst - Je beheerst goed over de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift - Je hebt een afgeronde LBO of MBO opleiding of denkniveau en hebt affiniteit met logistiek en techniek - Je beschikt over een echte aanpakkersmentaliteit - Je bent bereid om net een stapje extra te zetten om onze klanten de beste kwaliteit te bieden - Je bent stressbestendig, flexibel en collegiaal

Wat wij bieden

Naast dat wij een leuke en afwisselende baan bieden, bieden wij een salaris afhankelijk van je werkervaring tussen de €1.900,- en €2.200,- bruto per maand. Je komt in een volledig nieuw opgezet team van drie personen te werken. De cultuur binnen deze organisatie wordt omschreven als zeer informeel en collegiaal, elke vrijdag is een vrijdagmiddag borrel met al het personeel. Tot slot is de intentie van de organisatie na een bepaalde tijd een vast contract te bieden.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Lotte van der Pas