payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

(oproep) Chauffeur

Als Chauffeur breng je onze Flexkrachten o.a. van kantoor naar hun woning, help je waar nodig met woon/werkverkeer en ondersteun je ze indien nodig bij verhuizingen.  
  • Standplaats Veghel
  • Dienstverband Vast
  • Aantal uren 20

Over de functie

Je rijdt door het gehele land waar klanten van HOBIJ gevestigd zijn. Je werktijden zijn wisselend. Af en toe heb je ritten om 5.00u in de ochtend, maar het kan ook dat je om 24.00u in de nacht ergens naar toe moet (van ma t/m zo). Het is een “oproep” functie, voor ongeveer 20 uur per week. (Dagen zijn in overleg). Maandag en vrijdag zijn meestal de drukte dagen. Dus belangrijk is dat je die dagen in ieder geval flexibel inzetbaar bent.
Jouw standplaats is Veghel.

Naast chauffeur fungeer je ook als oren en ogen voor HOBIJ omtrent bijvoorbeeld signalering van zaken omtrent huisvesting, planning en zaken op de werkvloer.

 

 

 

Eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een rijbewijs B en een groot verantwoordelijkheidsgevoel; je bent immers verantwoordelijk voor het vervoeren van onze Flexkrachten. Daarnaast dien je in de functie flexibel te zijn en bereid om ook in het weekend te werken.

Naast een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal komt het je goed van pas als je ook Pools, Russisch of Litouws spreekt. Dit is overigens geen harde eis.

 

Wat wij bieden

We bieden je een afwisselende functie in een leuk, hardwerkend team. Het startsalaris op €1700 bruto per maand. 

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Nikki vander Pol