payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Orderpicker

Wij zijn op zoek naar de beste Orderpickers!
  • Standplaats MILL
  • Dienstverband Uitzendbasis

Over de functie

Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar Orderpickers (Milsbeek).} Als orderpicker word je ingezet om orders te verzamelen en verzendklaar te maken. } Je verzamelt de orders via een handscanner en houd je daarnaast bezig met het ompakken van pallets en/of producten. } Je vindt het geen probleem om je collega’s een handje te helpen bij het lossen van goederen van een binnengekomen vracht.} Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden heb je oog voor de kwaliteit en kwantiteit van de goederen. } } De producten die je moet verzamelen zijn (onderdelen van) koelproducten voor de automotive markt, waaronder radiateuren, oliekoelers en ventilatoren. De producten variëren in gewicht, dus een fysiek goede conditie is van belang. } De werktijden liggen tussen 7.00 en 18.00 uur (maandag tot en met vrijdag). Jouw start en einde van de werkdag is afhankelijk van het rooster waarin je wordt ingedeeld. } In drukke periodes komt het voor dat we je vragen om langer door te werken of op zaterdag te werken. } Werk je langer dan 8 uur op een dag, dan krijg je 150% uitbetaald en op zaterdag zelfs 200%.

Eisen

Jij..;} - hebt een proactieve houding - hebt een flexibele instelling; - bent fysiek in goede conditie; - werkt nauwkeuring en kunt goed omgaan met druk; - bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan voor langere tijd met uitstekende arbeidsvoorwaaren conform de vigerende CAO binnen de Industrie.} } Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct!} Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen