payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

directiesecretaresse

Wij zijn op zoek naar een directiesecretaresse!
  • Standplaats Veghel
  • Opleidingsniveau
    • HBO Administratief / Secretarieel
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 32

Over de functie

Voor een klant van ons uit Veghel zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse (ter vervanging van zwangerschapsverlof) voor de duur van 6 maanden. Ben jij een ervaren allround directiesecretaresse die gemakkelijk tussen verschillende niveaus en disciplines kan schakelen? } Zijn de woorden proactief, doortastend, analytisch en organisator op jou van toepassing? En staat integriteit bij jou hoog in het vaandel? } Dan ben jij de aangewezen professional voor deze functie! Taken en verantwoordelijkheden; Als directiesecretaresse bied je optimale secretariële ondersteuning bij het dagelijks operationeel functioneren van diverse directieleden en managers. Een veelzijdige functie!} Het dagelijks afhandelen van alle inkomende en uitgaande correspondentie is voor jou vanzelfsprekend. } Een flexibele werkhouding is dus belangrijk. Je werkt onder andere nauw samen met de Personal Assistent.} Je bewaakt het overzicht en je zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. } Je hebt een nuchtere kijk op zaken en past binnen de dynamiek van een familiebedrijf door je gedreven en ondernemende houding.

Eisen

Dit ben jij! - Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. - Je hebt relevante werkervaringen in een middelgrote of grote onderneming. - Je bent een topper in schriftelijke en mondelinge communicatie. - Je kunt uitstekend overweg met MC Office. - Jouw werkwijze is daadkrachtig, gestructureerd en planmatig. - Je bent verzorgd, zorgvuldig en integer. - Een uitstekende beheersing van het Nederlands, het Engels en het Duits, met foutloze teksten als gevolg. - 5 dagen is een pre, 4 dagen is bespreekbaar.

Wat wij bieden

Wat wij beiden;} - Een betekenisvolle job binnen een dynamische retail-organisatie - Samen werken, samen winnen & successen vieren - Veel werkplezier binnen een enthousiast en warm team - Opleiding en training om jezelf verder te ontwikkelen - Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, pensioenregeling, korting op diverse verzekeringen, personeelskorting op ons assortiment, etc. - FUN! Zoals een maandborrel en toffe personeelsfeestjes } } Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct!} } Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen