payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Planner

Wij zijn op zoek naar de beste planner van regio Uden!
  • Standplaats UDEN
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Voor een klant in Uden zijn wij op zoek naar een Planner. Als planner zorg je dat de productie tijdig alle benodigde onderdelen en materialen beschikbaar heeft en stel je in samenhang hiermee het productieplan op, uitgaande van een goede balans tussen leverbetrouwbaarheid en een gelijkmatige productieload.} } De functie - Controleren en verwerken van klanten orders in het geautomatiseerde logistiek systeem, door het dagelijks onderhouden van contacten met klanten. - Bepalen van de veiligheidsmarges met betrekking tot de omvang van de bestelling. - Bepalen van de bestelgrootte, rekening houdende met doorlooptijden, levertijden en veiligheidsmarges. Bespreken van niet-standaard orders met productie en engineering. - Plannen: Opstellen van de maand- en weekplanning voor de productieafdelingen, Perserij, Assemblage en Ovens, op basis van het HPP en klanten afroepen. - Bestellen: Plaatsen van bestelling bij de door de inkoop geselecteerde leveranciers. Overleggen met de afdelingen inkoop en productie en leveranciers bij problemen over levertijden, aantallen en dergelijke. Voorstellen van andere mogelijkheden. - Administratie: verwerken van orderbevestigingen, retourzendingen, annuleringen en dergelijke. - Coördineren van de verzending van “gereed product”. - Initiëren van facturering. - Vervolgen van relevante prestatie-indicatoren, verbeteringen voorstellen en uitvoeren teneinde deze prestaties te optimaliseren. - De planner rapporteert aan de Logistiek Manager.

Eisen

Wij vragen - Een afgeronde HBO opleiding (Bij voorkeur richting Logistiek / Bedrijfskunde). - Enkele jaren werkervaring binnen een logistieke afdeling. - Ervaring met geautomatiseerde logistieke systemen. - Kennis van gebruikelijke administratieve systemen, zoals Microsoft Office. - Goede analytische vaardigheden. - Goede communicatieve vaardigheden. - In staat om prioriteiten te stellen. Stressbestendig. - Gedegen kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij bieden

De functie is in dagdienst met een loon van €3300,- per maand (bruto)} } Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct!} Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen