payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Elektromonteur Zonnenpanelen

Vacature Elektromonteur Zonnenpanelen } Heb jij ervaring in de techniek? Word Elektromonteur Zonnepanelen en ga samen met een montage team op pad om de nieuwe zonnepanelen te plaatsen! } Wij bieden jou o.a. een goed salaris (conform de vigerende CAO binnen de Industrie), opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een top werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden! Solliciteer nu!
  • Standplaats Veghel
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Heb jij geen hoogtevrees, ben jij zelfstandig en gedreven, toon je eigen initiatief en staat plezier in je werk voorop? } Dan is deze functie als Elektromonteur Zonnepanelen wellicht iets voor jou!} } Wat ga je doen} HOBIJ zorgt ervoor dat zoveel mogelijk panden van onze klant door heel Nederland worden voorzien van zonnepanelen. } Omdat wij door heel Nederland zonnepanelen plaatsen, zal er altijd een plek bij jou in de buurt zijn om aan het werk te gaan!} } Een doorsnee werkdag bij HOBIJ: 's Ochtends om kwart voor 7 start je gezamenlijk met collega's met een goed bakkie koffie vanaf het verzamelpunt. Vanuit daar ga je op pad samen met minimaal één andere collega.} Samen zorg je ervoor dat er verschillende woningen voorzien worden van zonnepanelen.} De doelstelling is om minimaal 2 woningen per dag vol te leggen en na een inwerkperiode lukt het jou ook vast om 3 woningen per dag te voorzien van zonnepanelen. } Als Elektromonteur Zonnepanelen voer je alle elektrotechnische installaties uit, van het monteren van de zonnepanelen tot het uitbreiden van de meterkast, aansluiten van de omvormer en het aanleggen van de bekabeling.} De montagewerkzaamheden van de zonnepanelen worden via een montagemateriaal op het schuine en of platte dak geplaatst. } Na een dag hard, maar met plezier werken inclusief een uur pauze is om vier uur je dag afgelopen.} } Bij HOBIJ vinden wij persoonlijke groei erg belangrijk. Daarom zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien naar werkvoorbereider en of projectleider.

Eisen

Wie ben jij?} - Een opleiding in de elektrotechniek (NEN 3140); - In het bezit zijn van je rijbewijs B; - Ervaring in aansluit, montage en of installatiewerk; - VCA certificaat; - Ambitie om mee te groeien in een snelgroeiend bedrijf; - Ervaring als Elektromonteur Zonnepanelen is een pré; -CAO kleinmetaal installatietechniek volgen wij. Heb jij een mbo/ lbo diploma en interesse? } Je kunt altijd in aanmerking komen voor deze functie wanneer je voldoende gemotiveerd en gedreven bent, ook vinden wij inzet een belangrijk punt!

Wat wij bieden

HOBIJ biedt jou: - Een goed salaris (conform de vigerende CAO binnen de Industrie) en meer dan een uitzendbaan; - Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; - Opleidingsmogelijkheden; - Doorgroeimogelijkheden; - Zelfstandige baan binnen een vernieuwende dynamische organisatie; - Fulltime baan; - Goede werksfeer binnen de teams. Enthousiast?} Spreekt werken via HOBIJ jou ook aan? Solliciteer dan snel!} Binnen 2 dagen nemen wij contact met je op en zal er een gesprek gepland worden.} Bij geschiktheid kan jij direct starten met jouw nieuwe baan! } Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen