payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Lasopleiding (MIG & TIG)

Altijd al willen leren Lassen?} Dit is je kans!
  • Standplaats Veghel
  • Dienstverband Detacheren

Over de functie

Wij bieden 2 verschillende lasopleidingen aan in onze HOBIJ Academy. in Veghel.} Aansluitend aan de opleiding ga je aan het werk als Lasser.} } Mag lassen niveau 1&2} De opleiding MAG lassen Niveau 1 & 2 richt zich op het ‘onder de knie’ krijgen van het booglassen door middel van het MAG lasproces met producten van staal. } } TIG lassen niveau 1&2} De opleiding TIG lassen Niveau 1 & 2 richt zich op het ‘onder de knie’ krijgen van het booglassen door middel van het TIG lasproces met producten van roestvaststaal .} Tijdens en na de opleiding leer je de vaardigheden en werkzaamheden zelfstandig uit te voeren aan de hand van de tekeningen en werkinstructies uitgegeven door het NIL.} } Deze opleiding bestaat voor 80% uit praktijk lessen en voor 20% uit theorie lessen.} De praktijk zal zich gaan richten op 5 t/m 10 mm dik staal en een doorlassing van v-naden. Dit gebeurd in diverse lasposities zoals PA, PB, PF.} De theorie zal zich gaan richten op materialen, aanduidingen en algemene kennis.} }

Eisen

Jij; } - Hebt affiniteit met de metaalbranche - Ervaring in de techniek is een pre - Je bent leergierig, enthousiast en nauwkeurig.

Wat wij bieden

Heb je interesse in de opleiding of eventueel nog vragen hier over?} Neem dan contact op met onze Recruiter Iris Verstegen.} Dit kan zo wel via de mail (iverstegen@hobij.nl) of telefonisch op nummer 06 153 709 38.

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen