payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Monteur assemblage

Voor één van onze klanten in Vuren zijn wij opzoek naar nieuwe medewerkers! Deze klant is de marktleider in het adviseren, ontwerpen, maken en monteren van toegangspoorten en sierhekwerk.
  • Standplaats Vuren
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Als monteur assemblage, ben je verantwoordelijk voor het mechanisch assembleren van poorten, hekwerken en aanverwante artikelen in de assemblagehal. Tevens behoort het stellen van profielen en voorbereidingen voor onze metselaars en het op orde houden van je werkplaats en magazijn (ca. 1000 m²) tot je takenpakket.

Eisen

Om deze functie goed en met plezier uit te kunnen voeren zoeken wij een ervaren een zeer secure aanpakker met een ‘timmermans oog’ met de volgende vaardigheden en eigenschappen: Functie eisen: - Netjes en ordentelijk kunnen werken - Enkele jaren ervaring met vergelijkbare montagewerkzaamheden - Hoge mate van kwaliteitsbesef met oog voor detail - Affiniteit met elektrotechniek - Slagvaardig en creatief Persoonlijkheidsprofiel: - Goed technisch inzicht - Dynamisch en flexibel - Zelfstandig en ordelijk kunnen werken

Wat wij bieden

Wat bieden wij: - Een zeer afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan.in een prettige informele werksfeer - Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden - Leuke teamuitjes - Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen