payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Constructiebankwerker/lasser

Ben jij die vakman, op zoek naar een mooie uitdaging? Ben jij niet bang voor vieze handen en vind je het mooi om een geweldig eindproduct te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de regio van Leerdam/ Vuren zijn wij op zoek naar een vakvolwassen constructiebankwerker/lasser. Deze opdrachtgever is de marktleider in het adviseren, ontwerpen, maken en monteren van ...
  • Standplaats Vuren
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

Je werkt zelfstandig in een team, onder leiding van de teamleider productie. Jouw werk bestaat uit het zelfstandig vanaf tekening samenstellen, hechten en aflassen van zware constructieonderdelen.

Eisen

Onze ideale kandidaat is sociaal, flexibel ingesteld en een echte vakman, die geen enkele uitdaging in de metaal uit de weg gaat! Je beschikt minimaal over de volgende vaardigheden: - je kunt goed tekening lezen - je hebt ervaring in het samenstellen en hechten van zware constructiedelen - je kunt goed aflassen, waarondr minimaal "stapelen" - je hebt kennis van het lasapparaat en kunt deze zelf instellen op de juiste voltages en amperes.

Wat wij bieden

Wat bieden wij: - Een zeer afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan.in een prettige informele werksfeer - Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden - Leuke teamuitjes - Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën } Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen