payoff_small.jpg
Deel deze pagina via

Quality Engineer

Voor een opdrachtgever in Uden zijn wij opzoek naar een Quality Engineer.
  • Standplaats UDEN
  • Opleidingsniveau
    • HBO
  • Dienstverband Detacheren
  • Aantal uren 40

Over de functie

In de rol van Quality Engineer stimuleer je het proces van continu verbeteren van de kwaliteit van processen en producten, en speel je een cruciale rol in het contact met de klanten op kwaliteitsgebied. De functie: - Het begeleiden van de vrijgave van product en proces volgens APQP en de serievrijgave van de eerste productieserie; - Contactpersoon voor klantrelaties op het gebied van kwaliteitszaken als audits, kwaliteitseisen (PPAP), klantenklachten en de borging van kwaliteitsissues; - Aanspreekpunt voor kwaliteitsproblemen en verantwoordelijk voor de communicatie tussen klant en de opdrachtgever - Het coördineren van analyses van producten op basis van klachten van klanten. Corrigerende maatregelen initiëren en toepassen om processen, diensten en producten te verbeteren; - Vertalen van controlplans in meetplannen, ingangsinspectie, testen en inspectie in de productie, druktesten analyseren en beoordelen, analyseren van de resultaten van de meetkamer; - Uitvoeren van statistische analyses ter controle, sturing en ontwikkeling van eigen productieprocessen; - Je rapporteert aan de Q Manager.

Eisen

Wij vragen: - Een afgeronde technische HBO -opleiding; - 3 tot 5 jaren relevante werkervaring als Quality Engineer in de automotive industrie; - Kennis van en ervaring met projectmanagement; - Kennis van klanteisen opgedaan bij een First Tier (automobiel industrie); - Goede kennis van IATF 16949 en Automotive Core Tools, zoals FMEA, Control Plans, MSA, SPC, PPAP en APQP; - Naast representativiteit beschikt u over goede communicatieve en adviesvaardigheden om de intermediair tussen de klanten en Modine Uden B.V. te zijn; - Goede beheersing van Engels en Duits in woord en geschrift; - Proactieve houding; - In staat om prioriteiten te stellen. Stressbestendig.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime baan voor langere tijd met uitstekende arbeidsvoorwaaren conform de vigerende CAO binnen de Industrie. Ben jij geïnteresseerd in deze functie, aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je eventueel nog vragen hierover hebben, mag je ook een Whatsapp bericht sturen of bellen naar onze Recruiter Iris Verstegen (06 153 709 38).

Contactgegevens vestiging

  • Vestiging HOBIJ Veghel
  • Adres Heilig Hartplein 1
  • Plaats Veghel
  • Telefoon +31 (0)413 870000

Contactpersoon HOBIJ

Heb je vragen over deze vacature? Dat kan altijd. Gebruik onderstaande gegevens om contact op te nemen met degene die deze vacature beheert.

Iris Verstegen